Stephanie Planckaert neemt duidelijk standpunt in: 'Hoe ik zou reageren wanneer Iluna zwanger is?'

door: COS
Stephanie Planckaert, Christopher Timmerman en kinderen
Afbeelding bron: Instagram @christopher_timmerman_

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman werden op vroege leeftijd ouders. Stephanie was pas zestien toen ze zwanger werd van Iluna.

Stephanie Planckaert en Chrisopher Timmerman beseffen dat ze in een bevoorrechte situatie zatten en zouden een zwangerschap op jonge leeftijd sowieso niet promoten. Dat vertelden ze bij Lotte Vanwezemael in 'Lotte Gaat Diep' op MNM.

Zelf misten Stephanie en Christopher de nodige informatie. "Vanaf Iluna een vriendje heeft, zal het gesprek over voorbehoedsmiddelen er komen en zal er open over gesproken moeten worden", benadrukt Stephanie dan ook.

Het enige wat we willen

Hoe Stephanie zou reageren mocht Iluna zwanger zijn? "We zien onze dochter graag. Daar start het. We respecteren haar en haar keuzes. Dan gaan we erachter staan. No matter what", klinkt het vastberaden bij Stephanie.

"Wat ze ook doet: of ze nu in Amerika wil gaan studeren, jong moeder wil worden ... Gelijk wat ze wil doen: wij gaan daarachter staan. Het enige wat we willen, is dat ze gelukkig is. En we steunen haar, gelijk wat er gebeurt", aldus Stephanie Planckaert.