Stephanie Planckaert moet erg lastige knoop doorhakken voor broer Junior Planckaert
COS
Stephanie Planckaert moet erg lastige knoop doorhakken voor broer Junior Planckaert
Foto: Eén

Junior Planckaert droomt ervan zijn eigen leven op te bouwen met iemand naast zich. In het nieuwe 'Junior op zoek naar de liefde', vanaf dinsdag 19 april op Eén, volgen we zijn zoektocht naar de liefde en naar zichzelf.

Junior Planckaert wordt tijdens zijn zoektocht bijgestaan door psychologe Sarah Van Pelt. Maar hij krijgt uit hulp uit vertrouwde hoek, want ook Stephanie Planckaert en Juniors goede vriend Bram volgen het hele traject mee.

Als Junior in het verleden met relationele issues zat, ging hij vaak aankloppen bij zijn zus. Van advies en tips tot het aanbieden van een troostende schouder, Stephanie was er op veel sleutelmomenten in zijn leven bij.

Het is dan ook logisch dat Stephanie haar broer ook nu bijstaat. Natuurlijk mag mannelijk advies niet ontbreken. Daarom werd Bram ingeschakeld. Hij heeft veel raakpunten met Junior. Ze hebben weinig woorden nodig om elkaar te bergijpen.

Stephanie staat samen met psychologe Sarah en Bram wel voor een lastige keuze. Zij moeten de eerste vakkundige selectie doen. Uit honderden inschrijvingen moeten zij de beste matches voor Junior. 

'Junior op zoek naar de liefde', vanaf dinsdag 19 april om 20.40 uur bij Eén.

Meer nieuws

Meer nieuws

.