Château Planckaert Stephanie Planckaert lokt heel wat reacties uit met bijzondere foto's en schept duidelijkheid over gezinsuitbreiding
COS
Stephanie Planckaert lokt heel wat reacties uit met bijzondere foto's en schept duidelijkheid over gezinsuitbreiding
Foto: Eén

De afgelopen weken konden we weer elke zondag naar 'Château Planckaert' kijken. De laatste aflevering werd op Moederdag uitgezonden.

Op Instagram deelt Stephanie Planckaert een fotoreeks van de voltallige familie. De Planckaerts trokken twee maanden geleden naar een Frans kasteel, om samen te genieten én om wat inspiratie op te doen.

"Beetje oefenen voor die dag waarop het kasteel af is. En nee; hoe verwarrend foto 4 ook mag zijn, dat zal niet met een extra Timmermantje zijn", schrijft Stephanie bij de foto's. 

"Jullie zijn een prachtige familie", klinkt het meermaals in de reacties. "De zaligste familie van het land, alleen maar positieve vibes", lezen we nog. "Een mooie familie, maar wat gaan wij jullie missen. Kom maar gauw terug."

"We gaan jullie missen op zondagavond", zegt nog een fan. Heel lang zullen we de Planckaerts echter niet moeten missen. Opnames voor een nieuw seizoen zijn al volop aan de gang.

https://www.instagram.com/p/CsQU-OlIwe7/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.