Stephanie Planckaert krijgt het bijzonder hard te verduren na 'Junior op zoek naar de liefde'
COS
Stephanie Planckaert krijgt het bijzonder hard te verduren na 'Junior op zoek naar de liefde'
Foto: Eén

Op Eén startte Junior Planckaert dinsdag zijn zoektocht naar de liefde in 'Junior op zoek naar de liefde'. Ook de andere Planckaerts zagen we al passeren.

Eddy, Christa en Francesco Planckaert zagen we even in 'Junior op zoek naar de liefde', maar vooral Stephanie Planckaert zullen we nog vaak zien. Zij zal haar broer Junior Planckaert samen met psychologe Sarah Van Pelt en goede vriend Bram bijstaan tijdens zijn zoektocht naar de liefde.

Veel kijkers van het programma zijn na de eerste aflevering niet te spreken over Stephanie. "Irritatielevel directrice Stephanie: 100", reageert iemand op Facebook. "Wie zoekt een lief? Hij of zijn zus?", klinkt het. "Junior heeft zelf niets te beslissen. Dat doen zijn zus en familie."

"Ik zou nooit in zo'n bemoeial-familie - met Stephanie als koploper - willen terechtkomen", reageert nog iemand. "Wat een moeial is zij. Mocht ik Junior zijn, ik verhuisde naar de andere kant van de wereld. Hij geraakt daar anders nooit vanaf. Vind zo maar eens een goede vriendin. Met die zaag en dan nog de rest van de familie."

"Een poppentheater is het en Stephanie heeft de touwtjes in handen. Arme Junior, laat die jongen toch op een normale manier een vrouw vinden, zonder druk van de familie en de media." En: "Waarom moet zij zich daar weer mee bemoeien? Dat ze zich maar focust op haar kinderen. Leer elkaar toch wat los te laten."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.