Stephanie Planckaert komt tot opvallend besef over relatie met Christopher: "Zou ik nooit durven"
COS
Stephanie Planckaert komt tot opvallend besef over relatie met Christopher: "Zou ik nooit durven"
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert is al meer dan de helft van haar leven samen met Christopher Timmerman. In al die jaren hebben ze een eigen 'taal van de liefde' ontwikkeld.

In 'Junior op zoek naar de liefde' had psychologe Sarah Van Pelt het met Junior Planckaert over de talen van de liefde. In 'Stephanie zoekt mee' neemt Stephanie Planckaert haar relatie met Christopher Timmerman onder de loep.

Stephanie en Christopher blijken een koppel van veel woorden te zijn. Dat komt vooral van Christopher. Als tieners was het voor hem al heel vanzelfsprekend om te benoemen wat hij voelde. Dat ging bij de verlegen Stephanie minder vlot.

"Als ik kijk naar vroeger, voordat ik in een relatie zat, was ik altijd heel lichamelijk. Altijd knuffelen met mama en papa. Wij waren wel de twee grote knuffelaars, mijn papa en ik", herinnert Stephanie zich. "Dat is wel altijd zo gebleven, ook met Christopher."

"Geen gêne daarrond. Ook als de kinderen erbij zijn, een kus of een knuffel. Ik vind dat heel normaal. Dat gaat ook wel verder met de kinderen", zegt Stephanie. "Het benoemen en heel veel zeggen, dat doe ik nu wel met de kinderen."

"Terwijl, mocht ik Christopher nooit hebben leren kennen, zou ik dat nooit op die manier durven doen", besluit Stephanie Planckaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.