Château Planckaert Stephanie Planckaert klapt uit de biecht over echtgenoot Christopher op bijzondere dag
COS
Stephanie Planckaert klapt uit de biecht over echtgenoot Christopher op bijzondere dag
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

De festiviteiten gaan verder voor de familie Planckaert. Elara is nog maar net uitgevierd en de volgende jarige staat al klaar: Elara's papa Christopher Timmerman is jarig.

Christopher Timmerman wordt vandaag 37 jaar. Zijn verjaardag laat echtgenote Stephanie Planckaert niet zomaar passeren zonder de draak te steken met haar grote liefde door middel van een reeks grappige foto's op Instagram.

"De schoonste blauwe ogen met rode pupillen van de Ardennen zijn vandaag jarig. Experimentele baarden zijn een ding", schrijft ze bij een eerste beeld. "Hij lust duidelijk geen bbq. En dan moeten wij altijd alles opeten", schrijft ze vervolgens.

"Opperste concentratie", klinkt het bij een érg flatterende foto. "Kan heel snel lopen achter kindjes die ook heel snel kunnen lopen", staat bij een foto uit de oude doos. "Slaapt overal, met als specialiteit terwijl de film nog bezig is."

Afsluiten doet Stephanie met een recente gezinsfoto in Disneyland Parijs waarop maar een halve Christopher te zien is: "Veel liefde. Happy birthday!" Een fijne verjaardag, Christopher!

Meer nieuws

Meer nieuws

.