Stephanie Planckaert kan het niet geloven van haar broers: "Menen jullie dat nu echt?"

door: COS
Familie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Junior Planckaert probeert in 'Junior op zoek naar de liefde' zich weer open te stellen voor de liefde. Een partner overhouden aan het programma zou mooi meegenomen zijn.

Stephanie Planckaert zien we ook in 'Junior op zoek naar de liefde'. Daarnaast heeft ze met 'Stephanie zoekt mee' ook een programma op VRT NU. In de zesde aflevering heeft ze het met haar twee broers over de liefde en geheimen.

Zo biecht Francesco Planckaert wat op. "Nu kussen wij nog heel weinig", zegt hij over zijn relatie met Magali Van Houtte. "Da's logisch", vindt jongere broer Junior Planckaert.

Stephanie gelooft haar oren niet. "Doe een gesprek met Magali morgen. Wij kussen heel weinig. Wij slaan dat over. Dat is raar om te zeggen. Soms wel een keer, maar echt zo gaan tongzoenen..." "Dat is toch enkel voor pubers en tieners", vindt Junior.

"Menen jullie dat nu echt?", klinkt het vol ongeloof bij Stephanie. Francesco benadrukt dat hij het echt meent. "Amai, sorry ze, maar dan lijken jullie totaal niet op mij", besluit Stephanie Planckaert.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!