Stephanie Planckaert kan haar oren niet geloven: "Vreselijk dat dat zo gezien wordt"
COS

Mageno Timmerman is dit jaar overgestapt van een richting in aso naar de richting houtbewerking. De zoon van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman kan zijn ei volledig kwijt in zijn nieuwe richting.

Deze week deelde Stephanie Planckaert een bericht over Mageno's studiekeuze. Mageno was gestart in aso, maar in het derde zagen zijn ouders dat het misschien toch niet helemaal zijn ding was.

"Hij begon dat zelf ook meer en meer in te zien. 'Ik wil heel graag met hout werken, dat fascineert mij. Ik vind dat interessant, ik doe dat graag.' Dus dan zijn wij gewoon beginnen kijken zonder meer", vertelt Stephanie op MNM.

"Als we dat dan vertelden tegen andere mensen, dan waren dikwijls reacties van 'oei'. Ik vind dat een heel lelijk woord, maar dan zeggen ze: 'Hij is moeten zakken.'"

"Ik vind het vreselijk dat dat wordt gezien als een soort trap waar je opstaat, aso is dan blijkbaar het hoogste. Zo zouden mensen het niet mogen zien", bedenkt Stephanie zich.

"Het is voor mij een boom met verschillende takken en kies de tak waarop je wil gaan zitten. Da's heel vreemd dat dat niet zo wordt gezien en dat er ook best veel frustraties en onzekerheid uit ontstaat."

Meer nieuws

Meer nieuws

.