Stephanie Planckaert: “Hier is van alles gebeurd”
PMN
Stephanie Planckaert: “Hier is van alles gebeurd”

Stephanie Planckaert heeft eergisteren, naar eigen zeggen, een vreemde dag achter de rug. Het was een dag met heel wat verschillende emoties. Ze vertelt er zelf meer over.

Stephanie Planckaert heeft een opvallende dag achter die gevuld was met verschillende emoties. Ze legde op haar Instagram uit wat de dag zo bijzonder maakte.

De dag van Stephanie begon met technische problemen. “Onze brander werkte op een gegeven moment niet meer, of niet correct althans. Dus kwam Christopher zo naar boven uit de kelder”, klinkt het.

Er werd ook een nog een pakket bezorgd bij Stephanie thuis. “Sinterklaas ging langs bij onze gepensioneerde buurman want dat is hier blijkbaar traditie in het dorp, Elara zat door het raam te zwaaien”, legt Stephanie verder uit.

Het bleek een adventskalender van LEGO en een LEGO Gabby's Dollhouse set te zijn, een cadeau dat Elara op haar Sint-verlanglijstje had gezet. Normaal gesproken zou het pakket tijdens schooluren worden geleverd, maar door een gelukkig toeval was het nu precies op het moment dat Elara aan het raam zat. Ze kon dus direct het pakje openmaken en haar LEGO set in elkaar zetten.

“Elara heeft op één avond de hele LEGO-set in elkaar gestoken, naast de kerstboom. Ze zette daar zelf een tafeltje want ze denkt al aan het volgende familiediner waarvoor ze dan haar LEGO set helemaal moet opruimen omdat er anders niet genoeg plaats is aan tafel.”

Terwijl Stephanie van de avond genoot begon het ook nog eens te sneeuwen. Het samenvallen van al deze gebeurtenissen op één dag vond ze vreemd. Het bezorgde Stephanie wel een magische avond.

En alsof dat nog niet genoeg was, moest Sinterklaas nog langskomen. Opnieuw cadeautjes voor het gezin van Stephanie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.