Château Planckaert Stephanie Planckaert heeft pakkende woorden voor haar familie na grote uitdaging
COS

De familie Planckaert heeft deze zomer niet stilgezeten. Het kasteel in Frankrijk wordt nog volop verbouwd, er werden opnames gedraaid voor 'Château Planckaert', maar er was nóg was meer.

Aangezien het nog een tijdje zal duren voor de familie Planckaert gasten kan ontvangen op het kasteel, bedacht de familie voor deze zomer een fijn alternatief. Ze gingen aan de slag met hun glamping-project.

Drie verlengde weekends werden gasten ontvangen op het kasteeldomein in Lurcy-Lévis. Slapen deden ze in glamping-tenten. Voor eten, drinken en entertainment stond de voltallige familie Planckaert voor hen klaar.

Zondag werd het laatste weekend door de Planckaerts en hun helpende handen afgesloten met een white party. Stephanie Planckaert deelde een foto van het gezelschap op Instagram. "Het is allemaal dankzij hen", schrijft ze erbij.

"Topteam, zag er allemaal zo leuk uit", klinkt het in de reacties. "Wij zijn volgend jaar zeker van de partij. Dankzij jullie liefdevolle familie hebben wij een droomweekend gehad", laat iemand weten. "Het is en blijf een stralende straffe familie."

https://www.instagram.com/p/ChiNJQroajx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.