Château Planckaert Stephanie Planckaert heeft nieuws over dochter Iluna Timmerman: "Dit wil ze gaan doen"
COS
Stephanie Planckaert heeft nieuws over dochter Iluna Timmerman: "Dit wil ze gaan doen"
Foto: Eén

De familie Planckaert moet binnenkort een moeilijke knoop doorhakken: laten ze België achter zich en gaan ze bij het kasteel in Frankrijk wonen of blijven ze in de Ardennen?

Zolang de verbouwingen aan het kasteel nog aan de gang zijn, willen Stephanie Planckaert en haar familie nog geen definitieve beslissing nemen over waar ze zich zullen vestigen. 

Het besef dat die knoop op een bepaald moment in de nabije toekomst wél zal moeten worden doorgehakt, is er bij de dochter van Eddy Planckaert. Wat de familie nu vooral tegenhoudt een besluit te nemen, zijn de kinderen.

"We willen vooral onze kinderen niet belasten", benadrukt Stephanie in Story. "Praktisch gezien is het makkelijker om in België te blijven. De kinderen kennen de omgeving en hebben hier hun sociaal leven."

"Als ze het middelaar onderwijs achter de rug hebben, zullen we die beslissing makkelijker kunnen nemen. Iluna wil het toelatingsexamen voor geneeskunde afleggen aan de universiteit van Leuven of Louvain-la-Neuve", aldus Stephanie.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.