Stephanie Planckaert heeft harde boodschap voor moeder Christa: “Heb ik een hekel aan”
LHX

In ‘Château Planckaert’ zien we de mannen nog steeds naarstig aan het kasteel werken. Ondertussen pakken de vrouwen het er eens van: Stephanie Planckaert, Magali Van Houtte en Christa Planckaert gaan shoppen in Moulins.

De vrouwen hebben een missie: nieuwe kleren voor Christa Planckaert vinden. Die laatste laat meteen weten dat ze beter foto’s nemen tijdens het passen en die doorsturen naar Eddy. “Als hij zegt: ‘Ik zie dat niet graag’, doe ik het niet meer aan”, verklaart ze. 

“Maar zeg, mag je al niet meer voor jezelf kiezen wat je mooi vindt?”, reageert Stephanie Planckaert verontwaardigd. “Daar heb ik een hekel aan, vrouwen die hun vent moeten vragen of hij het graag ziet.”

Ze vindt dat Christa beter haar mannetje moet staan als Eddy iets niet mooi vindt. “Dan moet jij zeggen: ‘Het interesseert mij niet wat jij ervan denkt.’" Ook van Eddy’s commentaar dat Christa te mager is, moet ze absoluut niks weten. “Je bent perfect zoals je bent”, zegt ze tegen haar moeder. “Self love. Iluna geeft me daar constant lessen in.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.