Château Planckaert Stephanie Planckaert heeft er láng op moeten wachten: "Eindelijk is het zover!"
COS
Stephanie Planckaert heeft er láng op moeten wachten: "Eindelijk is het zover!"
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

Stephanie Planckaert zien we binnenkort in het vervolg van 'Château Planckaert'. Onder meer het glamping-project zal in het tweede deel van seizoen 3 in beeld gebracht worden.

Veel tijd voor vakantie was er afgelopen zomer niet voor Stephanie Planckaert en haar gezin. Ze gingen wel even op 'microvakantie'. Maar nu is er eindelijk wel tijd voor vakantie. Maar die is wel specialer dan eender welke andere vakantie.

"Eindelijk is het zover! We zijn op huwelijksreis!", zegt Stephanie op Instagram. "Hoelang we hier al van praten bespaar ik jullie, maar als je weet dat we getrouwd zijn in 2009 kan je het zelf wel even uitrekenen."

Stephanie en Christopher zochten een plek waar ze helemaal tot rust konden komen. Die plek vonden ze in Lindos, op het Griekse eiland Rhodos. Opvallend: ook Junior Planckaert en Pauline De Vos zijn op vakantie op Rhodos.

"Met de kids gaat het trouwens fantastisch, die zijn in de beste handen en hadden er veel minder moeite mee dan ik had verwacht. Dus mama’s en papa’s: niet twijfelen", aldus Stephanie. "Ik denk dat we dat vaker moeten doen, zo op huwelijksreis gaan."

https://www.instagram.com/reel/CjIZ4ykoLri/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.