BREAKING NEWS Stephanie Planckaert geeft zorgwekkende update over mémé Clara na verontrustend bericht
COS
Stephanie Planckaert geeft zorgwekkende update over mémé Clara na verontrustend bericht
Foto: Instagram @stephanieplanckaert

De familie Planckaert deed vorige week schrikken. Stephanie Planckaert en co moesten meedelen dat ze "wegens familiale omstandigheden" niet op een evenement aanwezig konden zijn. 

"Tot onze grote spijt moeten wij helaas melden dat we op zaterdag 7 mei niet aanwezig kunnen zijn op de lancering van de Planckaert e-bike wegens familiale omstandigheden", klonk het bij Stephanie, Francesco en hun familie op Instagram.

Fans van de familie maakten zich meteen grote zorgen. Er zou toch niets met mémé Clara aan de hand zijn? Dat blijkt nu wel het geval. Dat laten Stephanie Planckaert en co weten met een bericht op Instagram Stories.

"Het is in moeilijke tijden dat de liefde soms het meest tastbaar is. Mémé Clara had onze zorg en aanwezigheid de afgelopen dagen meer dan nodig. We hebben dan ook heel consequent alles even on hold gezet om er voor elkaar te zijn", schrijft Stephanie.

"Er is hoop, en die hoop is vandaag genoeg. Hoe het morgen zal zijn weten we niet, maar we hopen zó dat er dan nog meer hoop zal zijn. Bedankt voor alle lieve berichtjes, hartjes en liefde!", aldus Stephanie Planckaert. Wij wensen de familie Planckaert enorm veel steun in deze onzekere en moeilijke tijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.