Château Planckaert Stephanie Planckaert enorm geraakt door woorden van Pauline De Vos
COS
Stephanie Planckaert enorm geraakt door woorden van Pauline De Vos
Foto: Instagram@devospauline

Voor oudjaar en nieuwjaar staat er bij de Planckaerts nog een ander feest op de agenda. Het is Stephanie Planckaert die wat te vieren heeft.

Stephanie Planckaert viert op 30 december haar 34ste verjaardag. De 'Château Planckaert'-ster werd op sociale media al door verschillende mensen in de bloemetjes gezet. Zo waren er felicitaties van dochter Iluna Timmerman. Christopher Timmerman zocht dan weer de gênantste foto's van zijn vrouw uit.

Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert, schreef ook een mooie felicitatie neer op Instagram Stories. "Deze knappe madam mag vandaag de kaarsjes uitblazen, extra hard genieten en een dik feestje bouwen", klinkt het. "Merci voor wie je bent, voor jouw raad en advies, voor alles."

"Dat we nog vaak als een cowboy door het leven mogen gaan en onvergetelijke momenten mogen meemaken. Zo'n schoon mens jij. Ik kijk vaker naar je op dan je denkt. Hoe je alles iedere keer voor elkaar krijgt en hoe je alles aanpakt. Love it", zegt Pauline.

"Blijf doen waar je goed in bent en wat je graag doet. Topper, geniet ervan, vandaag extra hard", sluit Pauline haar verjaardagsboodschap voor Stephanie af. De mooie woorden van Pauline raken Stephanie duidelijk. "Oh wauw", reageert ze ontroerd.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.