Château Planckaert Stephanie Planckaert en Francesco Planckaert nemen besluit over hun kinderen: “Moeten we absoluut vermijden”
PMN
Stephanie Planckaert en Francesco Planckaert nemen besluit over hun kinderen: “Moeten we absoluut vermijden”
Foto: Eén

Het minste wat je kan zeggen is dat er nog veel werk is aan het kasteel. Tot die vaststelling komen ook Stephanie Planckaert en Francesco Planckaert in ‘Château Planckaert’.  

“Als ik hier nu kom, zie ik veel meer werk dan vroeger”, bedenkt Francesco Planckaert zich bij zijn zus Stephanie Planckaert. “De dingen die we nu gedaan hebben gingen redelijk snel.”

“Maar de isolatie moet nog naar binnengebracht worden. De leidingen voor de verwarming moeten nog gedaan worden, de elektriciteit.”

Stephanie merkt op dat ze dan nog niet gesproken hebben over de inrichting van de kamers. “Het is voor ons al zo vermoeiend, wat gaat dat dan zijn voor de kinderen?”, vraagt ze zich af.

“Voor hun gaat het inderdaad niet simpel worden”, zegt Francesco. “Maar wij mogen zelf geen stress hebben.”

Francesco en Stephanie hebben van dichtbij meegemaakt dat het niet altijd even makkelijk is. Het gezin ging door een diep dal.

Het maakt dat ze voortdurend op hun hoede zijn. Ze zijn het er over eens: “We moeten een dergelijk scenario absoluut vermijden bij onze kinderen.”

Stephanie zegt dat ze erg voorzichtig zijn geworden in wat ze doen. “Nooit niet te ver springen en zorgen dat je altijd een plan B hebt. Je weet maar nooit.”

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.