Château Planckaert Stephanie Planckaert doet verrassende bekentenis: "Dan had ik nooit toegezegd voor 'Château Planckaert'"
COS

Bij Eén kunnen we weer elke zondag terecht voor het nieuwe seizoen van 'Château Planckaert'. Telkens kijken meer dan een miljoen kijkers naar de avonturen van de familie in Frankrijk.

In 'Château Planckaert' spelen ook Devon, Noa en Yukka, de kinderen van Francesco Planckaert en Magali Van Houtte, en Iluna, Mageno en Elara, de kinderen van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, een grote rol. 

De kinderen zijn net als hun ouders bekend, maar daar merken ze eigenlijk niet zoveel van. De meerderheid van hun klasgenoten in de Ardennen weten niet eens dat ze op televisie komen. Volgens Stephanie hebben ze dan ook een heel normaal leven.

Als de Planckies in een Vlaamse stad komen, zijn ze volgens Magali verwonderd wanneer ze herkend worden. "Maar we hebben hen nog nooit met de voetjes op de grond moeten zetten", benadrukt Magali in Humo. "Als we in Vlaanderen woonden, zou dat misschien een ander verhaal zijn."

"Als we in Vlaanderen woonden, had ik nooit toegezegd voor iets als 'Château Planckaert', denk ik", zegt Stephanie in het weekblad. "Dan ben je écht een BV, die op elke straathoek herkend wordt."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.