Stephanie Planckaert doet opvallende vaststelling bij broer Junior Planckaert
COS
Stephanie Planckaert doet opvallende vaststelling bij broer Junior Planckaert
Foto: Eén

Junior Planckaert ging de afgelopen weken op zoek naar de liefde. In 'Junior op zoek naar de liefde' stond hij er niet alleen voor.

Junior Planckaert kreeg de deskundige hulp van psychologe Sarah Van Pelt. Ook goede vriend Bram en zus Stephanie Planckaert stonden hem bij tijdens het liefdesavontuur. Stephanie ging de afgelopen weken geregeld polshoogte nemen bij de dames.

Na de romantische trip in Parijs besloot Junior verder te gaan met Ati en Pauline. Er staat nu nog een bijzonder moment te wachten: ze zullen de familie Planckaert ontmoeten. "Ook niet onbelangrijk. Daar kijk ik ook wel naar uit", zegt Stephanie in 'Stephanie zoekt mee'. Junior kijkt er net iets minder naar uit.

Stephanie ziet hoe moeilijk haar broertje het heeft om zijn ultieme besluit te nemen. "Ja, dat wordt nog een moeilijke knoop om door te hakken, heb ik de indruk. Ik zou denken dat je dat diep vanbinnen, in je hart al weet", merkt ze op.

"Nee, nee. Je ziet dat verkeerd in", benadrukt Junior. "Ik hoop dat de komende dagen me raad brengen. Nee, als ik vandaag moet beslissen..." Dat zou naar eigen zeggen niet lukken. Ook Stephanie stelt dat vast. "Ik ken je goed en ik zou het niet kunnen zeggen", aldus Stephanie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.