Stephanie Planckaert doet opvallende onthulling over haar en Christopher Timmerman: "Nog nooit gedaan"
LHX

De hele familie Planckaert is ontzettend hecht. Ze doen voortdurend alles samen. Daardoor hebben ze wel weinig tijd voor zichzelf.

"Ik denk dat we er echt op ingesteld zijn om in groep te leven", zegt Stephanie Planckaert op Radio 2. "Maar we kunnen er ook wel heel erg van genieten om even alleen te zijn, met ons tweetjes, helemaal alleen of met de kinderen. Het is een evenwicht vinden."

Het gevolg is dat zij en haar man Christopher Timmerman nog nooit met z'n tweetjes op vakantie zijn geweest. "Echt waar, erg hé", vindt ze.

De reden daarvoor is onder meer dat ze erg snel ouders werden. "En we hebben de kinderen nog nooit langer dan een nacht verder dan 100 kilometer ver alleen gelaten."

Dat is geen bewuste keuze, het is er gewoon nog nooit van gekomen. Nochtans hadden ze in 2020 wel plannen. "We gingen een citytrip doen, met het vliegtuig en al." Daar stak de lockdown echter een stokje voor.

Momenteel hebben ze het te druk, maar ze zijn vastbesloten om het er binnenkort nog eens op te wagen. "We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar", aldus Stephanie.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.