Thuis Staat er te gebeuren in de finaleweek van 'Thuis': Gezondheid van Marianne gaat sterk achteruit, Thilly stuikt in elkaar
PMN
Staat er te gebeuren in de finaleweek van 'Thuis': Gezondheid van Marianne gaat sterk achteruit, Thilly stuikt in elkaar
Foto: VRT

Maandag beginnen we aan de spannende slotweek van 'Thuis' voor dit seizoen. Vrijdag is er dan de grote seizoensfinale.

De fans van 'Thuis' kunnen niet meer wachten. Ze zijn zo benieuwd naar die finaleweek. Primo komt al met een vooruitblik.

Zihame vertrekt naar Genève. Karin en Waldek halen herinneringen op aan Kobe. Rosa en Dirk komen terug van het ziekenhuis.

Eddy krijgt een bittere pil te slikken. Marianne zet Tom op zijn plaats. Vicky is helemaal van slag.

Vince is er niet goed van als hij de wind van voren krijgt. Voor Silke en Niels is het een belangrijke dag. Waldek lost zijn schuld in.

Bob trekt te snel conclusies. Het afscheid van Joren komt nu wel heel dichtbij. Voor Peter is de maat vol en hij slaat met zijn vuist op tafel.

Ilias komt tot een zwaar besef. Veerle keert na lange tijd nog eens terug naar huis voor een speciale gelegenheid. Femke krijgt advies van Peter en dat kan ze goed gebruiken.

De gezondheid van Marianne gaat sterk achteruit. Angèle speelt op het gemoed van Dirk. Er is een klein moment van toenadering tussen Femke en Vince.

De zenuwen staan gespannen bij Britney: ze krijgt haar rapport en heeft veel schrik voor het resultaat. Thilly moet nog iets heel belangrijks regelen. Eddy voelt zich de koning te rijk.

Silke neemt afscheid. Angèle wil haar beste vriendin nog één goeie raad geven. Tamara en Viv maken de afspraak om hun mannen in bedwang te houden. Zal dit lukken als Viv in paniek slaat wanneer ze beseft iets belangrijks vergeten te zijn?

Thilly stuikt in elkaar. Peter moet een moeilijke taak volbrengen. De stress wordt Bob te veel. 

Angèle voedt de bezorgdheid van Eddy over zijn dochter. Nancy vertelt Marianne hoe haar vakantie is geweest. De ontroering bij Adil en Christine is groot door de mooie en onverwachte verrassing die hun vrienden voorzien hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.