"Sprakeloos": Tom Waes voor een keer met de mond vol tanden
COS
"Sprakeloos": Tom Waes voor een keer met de mond vol tanden
Foto: Eén

Tom Waes laat het reizen even voor wat het is en blijft de komende zondag op eigen bodem. Hij presenteert het programma 'Het verhaal van Vlaanderen' op Eén.

In 'Het verhaal van Vlaanderen' schetst Tom Waes een beeld van de geschiedenis van Vlaanderen. Het programma is duidelijk al een groot succes. Er keken bijna 1,7 miljoen kijkers naar de eerste uitzending. Tom krijgt bovendien heel veel fijne berichten in zijn inbox. 

"Dikke proficiat aan allen die meegewerkt hebben aan dit zeer leerrijke en boeiden programma. Mijn twee tieners die geen enkele interesse hebben in de saaie cursusgerichte geschiedenislessen op school zijn nu aan het scherm gekluisterd", las Tom deze week.

"Bedankt Tom en medewerkers en weet dat er nog altijd een groot tekort is aan leerkrachten, moest je een carrièreswitch overwegen. Het gaat hem niet alleen om het visuele maar ook de manier hoe je het brengt en vertelt. Het voelt als een vriend die even binnenspringt en iets boeiend komt vertellen, en dat blijft hangen."

Tom is duidelijk erg geraakt door de e-mail. "Sprakeloos... hier doen we het voor. Merci Geraldine. Merci allemaal", schrijft Tom op Instagram. Veel kijkers zijn het alvast volmondig eens met Geraldines boodschap.

https://www.instagram.com/p/CnT2LMyjtRJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.