Slachtoffer Adriaan Van den Hoof: "Heeft toen met zijn vuist keihard op mijn hoofd geslagen"
COS
Slachtoffer Adriaan Van den Hoof: "Heeft toen met zijn vuist keihard op mijn hoofd geslagen"
Foto: VRT

Komiek en presentator Adriaan Van den Hoof zit in nauwe schoentjes. Vijf vrouwen beschuldigen Adriaan van stalking, elektronische overlast en fysiek geweld.

Aan Dag Allemaal doet een van de vrouwen anoniem haar verhaal. Ze had een tijdje een relatie met Adriaan. De komiek en presentator wou echter dat de relatie geheim gehouden werd voor de buitenwereld. Voor hem leek het vooral om seks te gaan.

Op een ochtend kreeg de vrouw zelfs de politie over de vloer. Adriaan had een melding gedaan van een vrouw die hem belaagde. Ze bleven toch afspreken, met geweld tot gevolg. Zo werd de vrouw een keer tegen de muur gekwakt en sloeg Adriaan haar "superhard" op haar been.

Een andere keer vertelde de vrouw na een nieuwe poging tot geweld dat ze zich gebruikt voelde. "Het enige dat ik wilde, was horen dat ik meer voor hem was dan een lustobject", legt ze uit in Dag Allemaal.

"Toen begon hij te flippen en heeft hij met zijn vuist keihard op mijn hoofd geslagen. 'Als je het niet begrijpt, moet ik 't er misschien in kloppen', zei hij. Hij schuimbekte van woede en sleurde mij bij mijn haren", aldus de vrouw.

Meer nieuws

Meer nieuws

.