Siska Schoeters waarschuwt 'Zomerhit'-collega Zita Wauters: "Gaat ze zelf moeten ontdekken"
COS

Woensdag 12 juli staat de eerste opname van 'Zomerhit' gepland in Blankenberge. Op 19 augustus weten we wie Margriet Hermans met 'Lekker Blijven Hangen' opvolgt.

Net als vorig jaar wordt 'Zomerhit' gepresenteerd door Siska Schoeters en Niels Destadsbader. Zij krijgen dit jaar versterking van Zita Wauters, die backstage interviews met de artiesten zal afnemen.

Siska en Zita kenden elkaar vooraf niet, maar het klikte meteen. Tips heeft Siska niet voor haar nieuwe collega. "Er is niets zo vervelend als goede raad", zegt Siska in Het Laatste Nieuws.

"Al hoop ik wel dat Zita me opbelt als ze twijfelt of onzeker is, want deze job is heel tof, maar ook een slangenkuil. De ene dag rijd je fluitend naar huis, de andere dag is het... anders. Dat gaat ze zelf moeten ontdekken."

Toen Siska zelf begon, was ze niet voorbereid op de verwensingen die naar haar hoofd geslingerd zouden worden. "Maar los daarvan, veel meer dan: 'Wit wijntje?', heb ik vaak niet, hoor. In de meeste gevallen haalt dat al veel druk van de ketel."

Meer nieuws

Meer nieuws

.