Siska Schoeters verrast na breuk met Tomas De Soete: "Waarom zouden we dat niet doen?"
COS
Siska Schoeters verrast na breuk met Tomas De Soete: "Waarom zouden we dat niet doen?"
Foto: Instagram @siskaschoeters

Siska Schoeters deelde een jaar geleden somber nieuws. Na een relatie van veertien jaar hadden Siska en Tomas De Soete besloten om uit elkaar te gaan.

"Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen", schreef Siska Schoeters bij het nieuws over haar breuk met Tomas De Soete. Volgens Siska was haar breuk met Tomas een "liefdevolle breuk".

"Wij hebben er ooit voor gekozen om samen kinderen te krijgen, dus dat zegt heel veel. Dat is een teken dat je iemand heel graag ziet, heel waardevol vindt", bedenkt Siska zich bij Touché op Radio 1. Als het dan misloopt, vindt Siska dat je samen verplicht bent om het zo goed mogelijk te doen.

"Wat er ook gebeurt, dat is je verdomde plicht om dat samen voor die kinderen zo goed mogelijk te doen. Zorg dat je goed communiceert, zodat kinderen zien: mama en papa hebben respect voor elkaar. Ik respecteer je vader keihard en Tomas doet dat ook bij mij."

Siska en Tomas doen nog veel dingen samen. "Wij vieren verjaardagen samen, wij gaan samen naar oudercontacten. Tomas zet de kinderen bij mij thuis af, die komt binnen en pakt koffie. Wij zijn nog heel veel samen, omdat wij ook nog een fijne tijd samen hebben. Voor ons werkt dat."

Siska koestert nog veel liefde voor Tomas. "Da's de vader van mijn kinderen. Ik vind dat een heel grappige mens, een heel fijne mens. Ik ben daar graag bij, wij kennen elkaar heel goed. Wij kunnen niet samen leven, maar wij kunnen wel in elkaars buurt zijn, dus waarom zouden we dat dan niet doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.