Siska Schoeters poseert in lingerie met belangrijke boodschap: Niels Destadsbader wil wat kwijt
COS
Siska Schoeters poseert in lingerie met belangrijke boodschap: Niels Destadsbader wil wat kwijt
Foto: VRT

Siska Schoeters zagen we recent in 'The Greatest Dancer' en 'The Masked Singer'. Momenteel presenteert ze opnieuw het opvoedprogramma 'De Wonderjaren'.

Siska Schoeters laat zich op Instagram van een andere kant zien. Siska besloot na lang twijfelen immers om een foto van zichzelf in lingerie te plaatsen. Daarbij heeft ze een duidelijke boodschap.

"De reden om hem dan wel te posten is simpel: als ik nog maar 1 meisje van 16, 25 of 41 jaar kan duidelijk maken dat zachte armpjes, billekes en een nog zachter buikje ook goed kan zijn, dan ben ik blij", schrijft ze.

"Laat dat hand maar, ge zijt een schone vrouw", reageert Leen Dendievel. Daar is ook goede vriend en collega Niels Destadsbader het mee eens. "Skwon Meiske!", citeert hij zijn eigen hit. Ook Aster Nzeyimana, Laura Tesoro en Lies Vandenberghe laten fijne reacties achter.

"Goed gezegd mamaatje", reageert Siska's trotse zoontje Lucien. "Zo'n posts moeten er meer zijn op sociale media", lezen we nog. "Topwijf! Respect voor het rolmodel dat je probeert te zijn voor alle meisjes, dik of dun, groot of klein."

https://www.instagram.com/p/CqqWz5Lrt1E/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.