Siska Schoeters pikt het niet langer over Niels Destadsbader: "Zeer onrechtvaardig pestgedrag"
COS
Siska Schoeters pikt het niet langer over Niels Destadsbader: "Zeer onrechtvaardig pestgedrag"
Foto: VRT

Siska Schoeters is erg goed bevriend met Niels Destadsbader. Hij krijgt het sinds zijn overstap naar de VRT zwaar te verduren. 

Siska Schoeters en Niels Destadsbader werkten al samen voor 'Zomerhit' en het radioprogramma 'Meer Zomer'. Binnenkort zijn ze ook samen te zien in 'The Greatest Dancer'. Siska en Niels horen elkaar regelmatig. Op dit moment probeert Siska een goede vriendin te zijn voor Niels. Dat zegt ze in Touché van Radio 1.

Siska meent dat mensen soms vergeten dat Niels ook een mens met gevoelens is. "Als je week na week - ondertussen is dat maanden aan een stuk - minstens twee keer per week een bak stront over je krijgt, want dat is het wel, dan denk ik dat er geen enkele mens is die zegt: 'Het doet me niets.'"

"Die zever van 'jullie hebben ervoor gekozen, jullie moeten er maar tegen kunnen', da's niet waar. Wij hebben ervoor gekozen om mensen op de een of andere manier blij te maken. In Niels zijn geval met zijn muziek, met wie hij is, met hoe hij presenteert. Hij is een zeer goede tv-presentator. Laat ons dat vooral niet vergeten. Daarvoor hebben we gekozen", benadrukt Siska.

"We weten op voorhand dat mensen een mening hebben, je leert er gaandeweg mee omgaan, maar we hebben er niet voor gekozen om bijna gratuit, op niks gebaseerd, afgemaakt te worden. Week na week. Maand na maand. Dat is zeer onrechtvaardig, vind ik. En ik vind ook dat het op pestgedrag begint te lijken, wat heel kinderachtig is. Ik vind het heel triestig om te zien en te horen", besluit Siska Schoeters.

Meer nieuws

Meer nieuws

.