Siska Schoeters over haar nieuwe vriend: "Natuurlijk gewoon puur toeval"
COS
Siska Schoeters over haar nieuwe vriend: "Natuurlijk gewoon puur toeval"
Foto: VRT

Siska Schoeters zien we zaterdag opnieuw in 'Zomerhit'. Siska presenteert het programma sinds 2019. Eerst naast Bart Peeters, nu naast Niels Destadsbader.

Siska Schoeters heeft het deze zomer weer heel druk. Vrije tijd spendeert ze natuurlijk het liefste met haar kindjes Lucien en Minnie. Maar er is sinds kort ook een nieuwe man in Siska's leven. Of ze wel genoeg tijd kan maken voor hem?

"Dat zit allemaal goed", benadrukt Siska in Story. "Ik wil er niet te veel over kwijt, maar ben wel heel gelukkig. Het omgekeerde zou erg zijn. En ja, hij heeft inderdaad Thomas. Net als mijn ex. Veel mensen vinden dat grappig, maar het is natuurlijk gewoon puur toeval."

De presentatrice was veertien jaar lang samen met presentator Tomas De Soete. Siska werd plusmama van Tomas' kinderen Martha en Leon en ze kregen samen ook twee kindjes: Lucien en Minnie.

Siska en Tomas maakten hun breuk bekend in het najaar van 2021. "Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen", klonk het bij Siska. 

Siska en Tomas gingen op een goede manier uit elkaar en kunnen het nog steeds goed vinden met elkaar. "Tomas heeft een toffe nieuwe vriendin en dat gun ik mijn kinderen helemaal", zei Siska eerder dit jaar in Feeling. Even later vond ook Siska opnieuw de liefde bij geluidstechnicus Thomas.

Meer nieuws

Meer nieuws

.