Siska Schoeters laat in haar portemonnee kijken: "Ik kan niet sparen op dit ogenblik"
COS
Siska Schoeters laat in haar portemonnee kijken: "Ik kan niet sparen op dit ogenblik"
Foto: Photonews

Siska Schoeters gaat weer een druk jaar tegemoet. Tijd voor radio is er even niet met 'De Warmste Week', 'De Wonderjaren' en 'The Greatest Dancer' op de agenda.

Siska Schoeters was onlangs te gast in 'Touché' van Radio1. Ze sprak er openhartig over haar financiën. Zo merkt ze op dat ze niks te kort komt, maar dat ze sinds een jaar wel een alleenstaande moeder van twee kinderen is en ze dus wel meer moet opletten.

Siska besliste om in het huis te blijven wonen, maar moet nu alleen opdraaien voor de hypotheek. "Ik weet wel dat ik de komende jaren een fijn contract heb bij de VRT. Maar: geloof niet alles wat er in de krant staat", doelt Siska op het jaarloon van 200.000 euro dat haar toegeschreven wordt.

"Maar dat kan heel snel gedaan zijn, dus ik ben daar wel heel erg mee bezig. Ik leer mijn kinderen dat ook heel goed. Ik maak ze er wel heel bewust van: je werkt voor geld en dan denk je goed na wat je met dat geld doet", zegt Siska.

Of Siska aan een spaarpotje werkt voor het moment dat het afgelopen is? "Ik kan niet sparen op dit ogenblik", biecht ze op. "Er is geen ruimte meer om te sparen. Het leven is heel duur. Maar mijn huis is mijn spaarpot. Daar ben ik wel blij om."

Meer nieuws

Meer nieuws

.