Siska Schoeters klapt toe tijdens opnames: “Dat kon ik gewoon niet”
Siska Schoeters klapt toe tijdens opnames: “Dat kon ik gewoon niet”
Foto: Photonews

Siska Schoeters stelt gedurfde vragen in haar programma ‘Durf te vragen’. Maar op een bepaald moment wordt ze wel erg verlegen en klapt ze toe.

Siska Schoeters verschijnt deze avond op Eén met haar programma ‘Durf te vragen’. Ze stelt vragen waar je als kijker al zolang antwoord op wil, maar niet zou durven stellen aan de persoon in kwestie. Siska lost dat dus voor jou op. Ze gaat in gesprek met zusters, vluchtelingen, joden, mensen met overgewicht enzovoorts.

“Het voelt niet aan als werken, het is gewoon fijn. Mijn medewerkers vertellen me vooraf enkel het minimale over de getuigen, zodat ik gewoon mijn onbevangen, nieuwsgierige zelf kan zijn”, vertelt Siska in Het Laatste Nieuws.

Maar tijdens de aflevering waar Siska in gesprek gaat met enkele kloosterzusters klapt ze toch even toe. “In het trappistinnenklooster in Bocholt gaf een zuster uiteindelijk de toestemming om haar kamer te filmen, maar ik wilde eigenlijk ook graag in haar kleerkast kijken.”

“Om die vraag te stellen moest ik een grens over. En de vraag stellen wat de nonnetjes onder hun habijt dragen. Dat kon ik gewoon niet. Ik kreeg het gewoon niet over mijn lippen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.