Siska Schoeters heeft een dringende boodschap voor Niels Destadsbader
COS
Siska Schoeters heeft een dringende boodschap voor Niels Destadsbader
Foto: VRT

Niels Destadsbader kreeg de afgelopen maanden veel kritiek over zich heen. Collega en goede vriendin Siska Schoeters vindt wat er met Niels gebeurt onrechtvaardig en op pestgedrag lijken.

Siska Schoeters en Niels Destadsbader zijn al een paar jaar bevriend. Afgelopen jaar werkten ze ook samen voor 'Zomerhit' en 'Meer Zomer'. Toen Niels overspoeld werd door kritiek, stuurde Siska hem een fragment door uit het boek 'Max, Misha & het Tet-offensief' van Johan Harstad.

"Weer wilde ik reageren, weer, zei Mordecai. Het zal de meeste mensen worst wezen. Er zullen altijd mensen zijn die een mening hebben die zo min mogelijk moeite kost, zodat ze energie overhouden om het van de daken te schreeuwen. Laat ze toch", klonk het fragment.

"Het voelt als een heel oneerlijke strijd op dit ogenblik", zegt Siska bij 'Touché' op Radio1. "Ik heb het nu moeilijker met wat ze met hem aan het doen zijn. Wat hem nu overkomt, heb ik nog niet meegemaakt." Siska vindt het vooral belangrijk dat Niels goed omringd is. "Er zijn heel veel mensen die je wél naar waarde schatten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.