Siska Schoeters deelt intiem filmpje met Niels Destadsbader: Natalia en Belle Perez in een deuk
COS
Siska Schoeters deelt intiem filmpje met Niels Destadsbader: Natalia en Belle Perez in een deuk
Foto: VRT

Niels Destadsbader en Siska Schoeters presenteerden de afgelopen zes weken 'Zomerhit'. Ze mochten de award zaterdag aan Margriet Hermans geven.

Bij de overstap van Niels Destadsbader naar de VRT maakte hij meteen iets duidelijk: hij wou dolgraag samenwerken met Siska Schoeters. De afgelopen weken maakten ze samen radio én presenteerden ze 'Zomerhit'.

De klik tussen Niels en Siska is onmiskenbaar; ze zijn goed op elkaar ingespeeld, kunnen met elkaar lachen en plagen elkaar voortdurend. Dat zien we ook op een filmpje dat Siska op Instagram heeft gedeeld.

Als goede collega en vriendin is Siska Niels' lip aan het proper maken. Niels 'ziet zijn kans' en doet alsof hij haar gaat zoenen. Siska stopt hem meteen op hilarische no-nonsense manier.

Het filmpje lokt veel reacties uit. "Hahahahaahhaha goeike", reageert Natalia en ook Belle Perez ligt in een deuk. "'t Is ne sloeber, die Niels", merkt iemand nog op. "Goed geprobeerd", zegt nog iemand. "Jullie waren geweldig", wil nog iemand het duo laten weten.

https://www.instagram.com/reel/ChhEdqZAowA/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.