Siska Schoeters begrijpt er niks van na geruchten over relatie met Niels Destadsbader
COS
Siska Schoeters begrijpt er niks van na geruchten over relatie met Niels Destadsbader
Foto: VRT/Jokko

De opnames van 'Zomerhit' zitten erop. De afleveringen zien we de komende zaterdagen op televisie. Daarna is het uitkijken naar de live finale van zaterdag 19 augustus.

Deze week mocht Siska Schoeters in 'Zomerhit Confessions' een wel erg bijzondere gast ontvangen. Niemand minder dan Belle Perez, de recordhoudster bij 'Zomerhit' met maar liefst vijf trofees, kwam langs.

Een van de vragen die Belle moet beantwoorden, is: 'Wat is de grappigste roddel die je ooit over jezelf hoorde?' "Dat ik Miss België ben geweest. Volgens mij staat dat zelfs op Wikipedia. Ik moet dat eigenlijk eens laten veranderen. Dat is eigenlijk wel de strafste, denk ik", zegt Belle.

"Je bent nooit gelinkt aan iemand? Want bij het minste... bijvoorbeeld ik heb een relatie gehad met Koen Wauters en met Niels Destadsbader", merkt Siska op. "Je mag niet gewoon al even iets te vaak met iemand op de foto staan of: 'Oh, wat een mooi koppel!' Is dat bij jou nooit gebeurd?"

"Nee, want toen ik in de media ben gestapt, had ik al een langdurige relatie en daarna eigenlijk ook weer direct", legt Belle uit. "Dus eigenlijk niet qua liefdesperikelen", bedenkt de zangeres zich. "Jij bent veel te braaf. Geef ons eens iets smeuïgs", grapt Siska.

Meer nieuws

Meer nieuws

.