🎥 Showbizzwatcher over groot nieuws Zita Wauters: “Koen heeft er niet veel in de pap te brokken”
WVDS
🎥 Showbizzwatcher over groot nieuws Zita Wauters: “Koen heeft er niet veel in de pap te brokken”
Foto: VRT 1

Afgelopen weekend kwam er groot nieuws over Zita Wauters. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser zal deze zomer meewerken aan ‘Zomerhit’. Zita zal het online luik verzorgen met een exclusieve blik achter de schermen.

“Het afgelopen jaar werd Zita intensief begeleid in de VRT Academy. In dat project wordt een groep van een zestal jonge mensen gecoacht om ze klaar te stomen voor het grotere werk”, vertelt onze showbizzwatcher.

Online spotten we verdeelde reacties. Het woord 'nepotisme', wat zoveel wil zeggen als vriendjespolitiek, valt regelmatig. “Een naam als ‘Wauters’ kan inderdaad veel deuren openen, maar zodra die deur geopend is, moet je het nog altijd zelf waarmaken”, nuanceert onze showbizzwatcher. 

“Als je geen talent hebt, dan ben je ook niet zoveel met die bekende naam. Dat Zita na de VRT Academy deze opdracht krijgt, betekent toch echt dat ze er zelf hard voor gewerkt heeft en dat ze bij de VRT vinden dat ze echt talent heeft.”

“Ook niet te vergeten: Koen Wauters werkt bij VTM en Zita gaat aan de slag voor de openbare omroep. Ik denk niet dat Koen daar veel in de pap te brokken heeft”, besluit onze specialist.

Verder in ons gesprek heeft onze specialist het nog over de ervaring die Zita al heeft opgebouwd en blikt ze al vooruit naar haar ‘Zomerhit’ job. Veel kijkplezier!

Meer nieuws

Meer nieuws

.