Shana zag dat Junior Planckaert het moeilijk had: “Heb hem moeten tegenhouden”

door: COS
Shana en Junior Planckaert
Afbeelding bron: Eén

Junior Planckaert is van ‘t straat. Hij is smoorverliefd op Shana Goossens en stelde haar afgelopen zondag in ‘Château Planckaert’ voor aan de hele familie.

Junior leerde Shana tijdens de lockdown kennen, maar omdat niemand uit zijn kot mocht, moest een ontmoeting worden uitgesteld. Tot grote frustratie van Junior. “Ik ga niet onder stoelen of banken steken dat dat lastig was”, geeft hij toe in Dag Allemaal.

“Ik kwam altijd veel buiten, ving vaak met vrienden op stap, en had weleens ’n vriendinnetje. En plots stopt mijn sociale leven helemaal. Dat was moeilijk. Na een tijdje werd ik dat gelukkig gewoon. Maar je leert iemand kennen en dan is het lastig dat je elkaar acht, negen weken niet kunt zien.”

De verleiding om elkaar toch te zien, was vooral bij Junior groot. “Ik zou op een bepaald moment gezegd hebben: ‘Foert, ik trek het me niet meer aan, ik rijd naar ginder.’” Maar Shana stak daar een stokje voor: “Ik heb hem tegengehouden. We wonen ook elk nog thuis, hé, je mag die mensen niet in gevaar brengen.”