Ruth Becquart erg bezorgd om dochter: “Maar kan haar niet tegenhouden”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Sinds ze acht jaar geleden in ‘Clan’ verscheen, lijkt Ruth Becquart niet weg te slaan van het scherm. Momenteel speelt ze Nathalie in het tweede seizoen van ‘Undercover’.

Met zo’n goed voorbeeld als Ruth Becquart lijkt het onontkoombaar dat ook haar 18-jarige dochter Mira graag in de voetsporen van haar succesvolle moeder wil treden. Haar waarschuwen dat beginnende artiesten het hardst getroffen zullen worden door de coronacrisis, hoeft niet.

“Mira is slim genoeg, zij weet dat het niet altijd even simpel is”, zegt Ruth in Dag Allemaal. “Ze ziet mij en haar papa, die muzikant is, ook soms worstelen. Maar ze ziet ook de mooie kanten van het vak.” Ruth heeft bewondering voor Mira en haar keuze.

“Ik kan en wil haar niet tegenhouden, hoe bezorgd we ook zijn. Ik was ook niet te stoppen toen ik jong was. Als je die roeping voelt, moet je die onderzoeken. Wij geven haar die vrijheid. En als zij onze steun en hulp nodig heeft, zullen wij er altijd zijn om haar op te vangen. Ik ben er gerust in omdat ik zie dat Mira talent heeft.”