Ron Cornet heeft het moeilijk met wat hij ziet gebeuren: "Daar heb ik geen boodschap aan
WVDS
Ron Cornet heeft het moeilijk met wat hij ziet gebeuren: "Daar heb ik geen boodschap aan
Foto: VRT/Thuis/Facebook

Ron Cornet speelt nu in ‘Thuis’, maar heeft ook nog rollen gespeeld in Wittekerke, F.C. De Kampioenen,... Hij heeft het moeilijk met de tumult rond het schrappen van afleveringen van F.C. De Kampioenen.

Door zijn rol van Kolonel Vandesijpe wordt hij nog wel af toe herkend, tot grote verbazing van Ron Cornet. “Ik kom nog wel eens in Nederland en dan verschiet ik ervan dat mensen me daar herkennen van mijn rol in F.C. De Kampioenen. Dat is meer dan 25 jaar geleden.”

Als Showbizz24 zijn mening vraagt over de beslissing van VRT om afleveringen van F.C. De Kampioenen te schrappen, heeft hij het daar duidelijk moeilijk mee.

“Dat dingen evolueren vind ik logisch en dat je sommige zaken anders kan benoemen waardoor je geen mensen kwetst vind ik ook prima”, klinkt het bij Ron. 

“Maar ik heb het wel moeilijk met de cancelcultuur, zomaar dingen weggooien, daar heb ik het wel moeilijk mee. Dat vind ik niet fijn."

“Ook als ik in mijn vak zou teruggefloten zou worden omdat ik niet genoeg woke zou zijn, daar heb ik eerlijk gezegd geen boodschap aan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.