Riadh Bahri wordt nieuwsanker bij 'Het Journaal' en heeft opvallende reactie klaar
COS

Journalist Riadh Bahri zal tijdens de komende zomermaanden de ploeg van journaalankers van VRT NWS versterken als presentator van het late 'Journaal' op Eén.

Riadh Bahri (33) werkt sinds 2009 bij VRT, eerst achter de schermen en daarna als verslaggever en journalist. ​ Presentatie-ervaring ​deed hij op met de digitale formats 'VRT NWS Live' en recent '#BelRiadh', waar hij samen met experten in gesprek gaat met jongeren over maatschappelijke thema's.

"'Het Journaal' maakt al sinds mijn prille kindertijd deel uit van mijn leefwereld. Het was de voorbije jaren een enorm plezier om voor het programma te werken als verslaggever. En nu ik het ook mag presenteren is het niets minder dan een droom die uitkomt", zegt Riadh.

"Met heel veel goesting heb ik de afgelopen maanden mee mijn schouders gezet onder de digitale programma’s van VRT NWS en het is een eer om nu ook 'Het Journaal' op Eén aan dat takenpakket toe te voegen", aldus Riadh Bahri die vanaf 28 juni rond 23 uur mee het late 'Journaal' zal presenteren.

Op Twitter heeft Riadh nog een grappige reactie klaar. "Ik heb bier getapt op de Gentse Feesten, aan de kassa gezeten in het grootwarenhuis en in 'de planten' gewerkt. Maar deze vakantiejob is toch wel iets bijzonder", aldus Riadh.

https://twitter.com/Riadh_B/status/1535146802013429761

Meer nieuws

Meer nieuws

.