Regi Penxten heeft er spijt van na scheiding: "Elke heeft me dat heel hard duidelijk proberen te maken"
COS
Regi Penxten heeft er spijt van na scheiding: "Elke heeft me dat heel hard duidelijk proberen te maken"
Foto: VRT

Komende maandag zakt Regi Penxten af naar 'Het Huis'. De Limburgse dj kende de afgelopen jaren ongeziene successen, maar die hadden een prijs.

Na een huwelijk van negen jaar en een relatie van ongeveer het dubbele, kwam het in januari 2021 tot een breuk tussen Regi Penxten en Elke Vanelderen. Regi was vaak thuis, want daar is zijn muziekstudio, maar hij was niet echt 'thuis'. Dat vertelt Regi maandag in 'Het Huis' op Eén.

"Elke heeft me dat heel hard duidelijk proberen te maken. Ik hoor dat wel. Maar je rolt daarin. Je rolt daar gewoon in. Opeens staat zo'n toptalent als Camille voor je deur. Je maakt er een nummer mee en dan wil je een heel album. En dat moet af. Deadlines, en stress", zegt Regi.

"Achteraf gezien is dat onnozel. Natuurlijk had ik daar wel mee kunnen stoppen. Dan is die plaat maar een halfjaar later af. Dan was ze ook nog beter geweest. Da's het nadeel als je thuis bent. Je kunt daarheen vluchten. Dat was echt een beetje een vlucht", geeft Regi toe.

"We hebben daar lang en veel over gebabbeld, het kwam erop neer: ik had misschien toen wel gezegd dat ik zou stoppen, maar Elke zei: 'Jij bent gewoon zo.' Dat is de aard van het beestje. Dan is het bij het volgende project wel iets. Dat is gewoon een constante", aldus Regi Penxten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.