Video ‘Programmamakers verklappen het zelf al: Junior Planckaert kiest deze dame’
‘Programmamakers verklappen het zelf al: Junior Planckaert kiest deze dame’
Foto: VRT - Thomas Geuens

Het ultieme beslissingsmoment komt nu wel heel dichtbij voor Junior Planckaert. In ‘Junior op zoek naar de liefde’ zullen de twee overgebleven dames volgende week de familie Planckaert ontmoeten. Onze showbizzwatcher laat haar licht schijnen op de ontknoping van het programma.

In de aflevering van dinsdag 14 juni trok Junior Planckaert met de drie overgebleven dames naar Parijs. Na de dates werd meteen duidelijk wie hij naar huis zou sturen: “Als ik eerlijk moet zijn, is er wat minder spanning bij Delphine”, zei hij daarover. 

“Veel kijkers reageerden teleurgesteld op zijn keuze. “Daar zal hij nog spijt van krijgen”, klonk het op sociale media. Junior zei zelf dat hij zijn gevoel heeft gevolgd, en dat deed hem bij Pauline en Ati belanden.”

“Pauline mag zich al een tijdje een topfavoriet noemen”, zegt onze showbizzwatcher. In de tuk-tukdate in Parijs ging het er bovendien heel close aan toe. Voor Pauline zelf is het duidelijk: “Als het van zijn kant goed zit, dan denk ik dat het aan mijn kant ook wel kan groeien”.” 

“Bij Ati krijgen we een steeds speelsere Junior te zien. Ati’s humor wordt erg gesmaakt door Junior - en ook zijn familie, dat zagen we in het voorstukje voor volgende week. Het gevoel was goed. Meer hoef ik er niet over te zeggen”, zei hij daarover.”

Volgens onze showbizzwatcher hebben de programmamakers zelf al verklapt wie Junior uiteindelijk kiest. Wie dat is, zie je in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.