Thuis Producer van 'Thuis' over Ilias: “Om die reden hebben we hem er ingeschreven”
WVDS

Sommige personages in een reeks vallen op door de streken die ze uithalen. Langs de andere kant kan je er moeilijk kwaad op worden. Zo ervaren de kijkers ook het personage van Illias in 'Thuis'. Acteur Bram Spooren zet de neef van Dieter in de soap heel sterk neer.

Hoe zal het personage van Ilias evolueren in de soap? “In de toekomst kijken is iets wat ik nooit doe omdat het aan de kijker is om dat als eerste te zien op tv", vertelt producer van 'Thuis', Hans Roggen, aan onze redactie.

"Maar het klopt dat een personage als Ilias de tongen losmaakt. Het is een jonge gast van dertien stielen en dertien ongelukken, rap van tong die zich met een glimlach overal kan uitpraten.”

'You love to hate' personage

“Het is een personage ‘you love to hate’. Het is een schattige kerel, maar aan de andere kant denk je dat hij af en toe wel eens op zijn plaats gezet moet worden. Hij plukt constant de dag. Veel kijkers zouden niet willen dat hun zoon of kleinzoon op Ilias gelijkt.”

“Maar heel veel jongeren zouden stiekem wel een Ilias willen zijn. Hij spookt van alles uit wat eigenlijk niet mag. Dat ondeugende van Ilias is de reden waarom we hem er hebben ingeschreven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.