Interview Producer van ‘Thuis’: “Dit kan ik al vertellen over de seizoensfinale”
WVDS
Producer van ‘Thuis’: “Dit kan ik al vertellen over de seizoensfinale”
Foto: Eén

In ‘Familie’ wordt er volop de kaart van de jeugd getrokken met zelfs de komst van een studentenhuis. Zullen jongeren ook in ‘Thuis’ meer centraal komen te staan in de toekomst?  

“Wij zijn een programma van de VRT en wij willen elke Vlaming bereiken. We moeten verhalen vertellen van kinderen, studerende jeugd tot en met de verhalen van Marianne”, legt Hans Roggen uit. Hij is producer van de soap ‘Thuis’. 

“En daarnaast brengen we ook verhalen waarin verschillende generaties samenkomen. Zoals de kijker kan zien hoe Robin zijn grootmoeder Marianne regelmatig helpt met haar computer, wat in het gewone dagelijks leven ook vaak gebeurt. Dat maakt dat ‘Thuis’ een programma is voor iedereen.”

Kan je  al een tipje van de sluier oplichten over de seizoensfinale? “Als ik de speculaties volg op de verschillende facebook fora en op de facebookpagina ‘Hier kom ik Thuis’, dan denk ik dat heel veel mensen een grote clash verwachten met Chris of dat hij gaat ontmaskerd worden.” 

“Maar wie weet… Het is nog een tijdje tot de seizoensfinale en er kan dus nog heel veel gebeuren en cours de route. Dat maakt het zo leuk.”

“Het enige dat ik al kan vertellen is dat de finaleweek al opgenomen is en het wordt een hele leuke finaleweek. Heel wat emoties zullen opspelen. Het is aan de kijker om de afleveringen als eerste te mogen zien, ik ga nog niets verklappen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.