Interview Producer ‘Thuis’ reageert op kritiek van kijkers: “Wijst op een juiste aanpak”
WVDS
Producer ‘Thuis’ reageert op kritiek van kijkers: “Wijst op een juiste aanpak”
Foto: Eén

Sommige fans zijn erg kritisch op sociale media over verhaallijnen in ‘Thuis’. Zij zouden liever alle conflicten en ophef tussen de personages zien verdwijnen. Ze zijn van mening dat er al genoeg ellende is in de wereld. 

“In dezelfde commentaren zullen andere fans het omgekeerde vertellen. Als alles altijd maar peis en vree is, zou de serie maar saai zijn om naar te kijken”, reageert Hans Roggen, producer van ‘Thuis’ bij Showbizz24. 

Kortom alle emoties komen in ‘Thuis’ aan bod. “Wij vertellen verhalen die over alle mogelijke menselijke emoties gaan. Er zijn verhalen van geluk, tegenslag, liefde, gebroken liefde, dromen en de toekomst.”

“We merken dat mensen heel erg meeleven als er bepaalde zaken gebeuren met onze personages en dat bewijst dat we daarin een juiste aanpak toepassen.“

Marianne, een rol die vanaf het eerste seizoen door Leah Thys wordt gespeeld, heeft intussen ook haar memoires uit. Gaan er passages uit het boek verder nog een rol spelen in wat we zien krijgen op tv?

“Zeg nooit, nooit. Op dit ogenblik is het boek uitgegeven in de reeks. Marianne heeft haar leven neergeschreven. Uit het laatste hoofdstuk weet Nancy nu ook wie de geheime minnaar was van Marianne, dus momenteel is dat verhaal verteld”, verduidelijkt Hans Roggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.