Pommelien Thijs krijgt opnieuw lovende woorden te horen: "Wat een prestatie!"
COS
Pommelien Thijs krijgt opnieuw lovende woorden te horen: "Wat een prestatie!"
Foto: Photonews

Pommelien Thijs kennen we als zangeres van hits als 'Ongewoon', 'Zilver' en 'Erop of Eronder'. Ook als actrice scheert ze hoge toppen.

Pommelien Thijs werd bekend als actrice en zangeres in '#LikeMe'. Net als een handvol van haar collega's bouwde ze de afgelopen jaren een succesvolle muziekcarrière uit. Ook als actrice blijft Pommelien aan de slag.

Pommelien is te zien in de VRT-reeks '#LikeMe'. Die kende eerder al groot succes in Vlaanderen op VRT MAX en doet het in Nederland op Netflix nu ook fantastisch. Binnenkort wordt de reeks ook uitgezonden op VRT 1.

Pommelien speelt in 'Knokke Off' de jonge Louise die aan bipolaire stoornis lijdt en die alleen met medicatie kan reguleren. De reeks werd geschreven door een bekend gezicht: Luk Wyns. Die is vol lof over de - voornamelijk jonge - cast.

"Je zou denken dat het met kinderidool Pommelien Thijs misschien iets te clean wordt. Maar nee, integendeel", zegt Luk in Het Nieuwsblad. "De chaos in dat hoofd, het verdriet, de euforie. Wat een prestatie."

"Maar de grootste verrassing voor mij was Willem De Schryver (die Alex speelt, red.). Ik kende hem van haar noch pluim. Maar wat hij gedaan heeft, is heel straf. Hij slaagde erin om me kippenvel te bezorgen bij scènes die ik zelf bedacht had."

Meer nieuws

Meer nieuws

.