Planckaert-fans zeggen allemaal hetzelfde over bijzondere foto's die Pauline De Vos deelt
COS

De familie Planckaert heeft het tweede glamping-weekend achter de kiezen. Eddy Planckaert en co mochten opnieuw rekenen op de hulp van Pauline De Vos, de vriendin van Junior Planckaert.

Pauline De Vos lijkt zich na zes maanden al een volwaardig lid van de Planckaert-familie te mogen noemen. Ze lijkt dan ook de mentaliteit van hard werk te delen met haar schoonfamilie. Dat bewees Pauline afgelopen weekend door weer te helpen in Lurcy-Lévis.

"Of dat plezant was in de keuken? Zéér zeker, maar of ik een keukenprinses ben? Wel… ik zal maar zeggen dat ik mijn schort ‘kwijt’ was zeker?", schrijft Pauline bij twee leuke foto's met schoonzussen Stephanie Planckaert en Magali Van Houtte. "Oh! Liefste", reageert Stephanie.

"Drie zalige meisjes bijeen. Houden zo", klinkt het verder in de reacties. "Drie beauty's bij elkaar! Ben blij dat Junior eindelijk de liefde heeft gevonden en hoop dat dit mag blijven duren! Mooi koppeltje en je past helemaal bij de familie!", vindt nog iemand.

"Je past perfect in het zussenplaatje daar! Geweldig jullie zo samen te zien", lezen we nog. "Drie stralende vrouwtjes! Zo prachtig om te zien hoe fijn en gezellig jullie het samen hebben." En: "Je hoort er zo geliefd bij Pauline … je gaat dit goed doen met die twee topdames."

https://www.instagram.com/p/ChU9p9lDFGN/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.