Pijnlijk voor Junior Planckaert om te horen: "Zielig dat je dat zo moet doen"

door: COS
Junior Planckaert voor 'Junior op zoek naar de liefde'
Afbeelding bron: VRT - Thomas Geuens

Junior Planckaert gaat vanaf 19 april op zoek naar de liefde. Zijn bedoeling van 'Junior op zoek naar de liefde' is vooral om een antwoord te krijgen op zijn vragen over de liefde. Als hij er een vriendin aan overhoudt, is dat mooi meegenomen.

Wij vroegen onze lezers of ze vanaf 19 april naar Juniors zoektocht zullen kijken. Veel mensen lijken al af te haken nog voor het begonnen is. Dat het via een tv-programma moet gebeuren, stoot op kritiek. "Stop met die onzinprogramma's", klinkt het. "Naar die onzin zal ik niet kijken", lezen we nog. En: "Te zot voor woorden."

Er komt ook kritiek op Junior Planckaert zelf. "Alles voor het geld, zielig", vindt iemand. "Wat je allemaal niet moet doen voor geld", zegt nog iemand. "Zielig als je dat op tv moet zoeken. Geld zal wel een rol spelen", denkt nog een criticus. "Een lief zal hij niet vinden, maar een gevulde bankrekening zal hij wel hebben."

Kieskeurig

Of hij iemand zal vinden, daarvoor wordt gevreesd. Vooral door de invloed van Juniors familie zal dat niet lukken. "Hangt ervan af of hij zelf mag beslissen, als de familie zich niet te veel bemoeit", zegt iemand. "Als Eddy zich gaat moeien zeker niet", lezen we nog. "Hopelijk vindt Junior de persoon die hij zélf mocht kiezen."

Al leggen veel mensen ook het probleem bij Junior zelf. "Ik vrees dat het niets wordt. Hij komt nogal onvolwassen over en weet niet goed wat hij met zijn leven aan moet", vindt iemand. "Ik denk niet dat hij iemand vindt, hij is veel te kieskeurig." En: "Als hij op de normale manier geen vindt, zal hij er nooit een vinden met het programma."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!