Phara de Aguirre doet erg pakkende onthulling na overlijden van Martine Tanghe: “Deed ze zonder dat veel mensen het wisten”
PMN
Phara de Aguirre doet erg pakkende onthulling na overlijden van Martine Tanghe: “Deed ze zonder dat veel mensen het wisten”
Foto: Photo News

Martine Tanghe is zondag overleden. Ze overleed op 67-jarige leeftijd.

Martine overleed ten gevolge van kanker. Phara De Aguirre was een hartsvriendin van Martine Tanghe.

Zowel Phara als Martine kregen te maken met kanker. Het versterkte hun band nog eens extra.

In 2011 werd bij Martine borstkanker vastgesteld. Vijf jaar later, in 2016, herviel ze. Het is iets wat weinig mensen wisten.

Zeven jaar lang ging Martine van het ene ziekenhuis naar het andere en de volgende dag naar de redactie om het nieuws te presenteren. Het is iets dat weinig mensen weten

"Martine heeft me na haar diagnose gebeld. Ik ben toen naar haar huis gereden en heb haar veel verteld over hoe het bij mij gegaan was."

"Maar vijf jaar later zijn er uitzaaiingen vastgesteld. Dan begon de behandeling opnieuw voor haar”, legt Phara uit bij VRTNWS.

"En zo is Martine, zonder dat veel mensen het wisten, zeven jaar lang de ene dag naar het ziekenhuis gegaan en de volgende dag naar de redactie om het nieuws te presenteren.“

“Ze wou daar geen aandacht voor, omdat ze vond dat haar taak het brengen van het nieuws is en niet medelijden vragen voor wat ik meemaak." 
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.