Peter Van de Veire volledig gekraakt: "Jankend mijn dochter opgebeld"
COS
Peter Van de Veire volledig gekraakt: "Jankend mijn dochter opgebeld"
Foto: Photonews

Peter Van de Veire zagen we de afgelopen week in 'Eurosong' op Eén. Vanaf 23 januari zal hij weer elke ochtend op de radio te horen zijn. Op Radio2 presenteert hij de nieuwe ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen'.

Peter Van de Veire is een bezige bij. Hij moet wel opletten dat hij op tijd op de rem gaat staan. In de kerstperiode van 2017 ging het immers bijna mis. Peter had toen de ochtendshow op MNM, presenteerde 'Steracteur Sterartiest' en was dj op het Sportpladijs-evenement. 

"Ik sliep amper, en toen ik aan het draaien was, zat ik alweer met mijn hoofd bij de ochtendshow van de dag erna. Het enige wat me gaande hield, was dat we Kerstmis zouden vieren in Tallinn, waar mijn dochter met een Erasmusbeurs studeerde", vertelt Peter in Humo.

Op de luchthaven kreeg Peters gezin echter te horen dat het vliegtuig overboekt was en ze er niet meer bij konden. "Toen ben ik voor de eerste keer gekraakt. Ik ben gaan zitten en heb jankend mijn dochter gebeld: 'We raken er niet'", vertelt Peter.

"Ik besefte toen: fuck, er zijn zoveel dingen om je zorgen over te maken, maar het enige waar je je echt om moet bekommeren, dat zijn toch je kinderen, je partner, je ouders? Al de rest is bijzaak", besluit Peter Van de Veire in Humo.

Meer nieuws

Meer nieuws

.