Pedro Elias in tranen omwille van zoontje: "Durfde hem niet meer in de ogen te kijken"
COS
Pedro Elias in tranen omwille van zoontje: "Durfde hem niet meer in de ogen te kijken"
Foto: Eén

Pedro Elias kennen we als programmamaker, jurylid in 'De Slimste Mens' en vanaf donderdagavond ook quizmaster. Hij zal de gloednieuwe eindejaarsquiz 'Voordat de bom valt' presenteren op Play4.

Afgelopen week kregen we een andere Pedro Elias te zien. Hij was te gast bij Eric Goens in 'Het Huis'. Hij vertelde er over zijn zoontje Rover, die in april 2021 op 5-jarige leeftijd leukemie overwon.

"Ik kan er nu al beter over praten, want hij is volledig genezen. Hij heeft dat heel goed gedaan. Hij heeft nooit gezeurd. Hij heeft in mijn nek gekotst van de chemo toen hij bloed kreeg", vertelde Pedro in 'Het Huis'.

"Ik ben zo dankbaar dat wij hem niet hebben moeten afstaan, want ik heb dat wel heel lang gedacht", geeft Pedro toe. De artsen gaven Rover 97% kans dat het goed zou komen. "Dat is heel veel, maar ik heb twee jaar lang aan die drie procent gedacht."

"Het ging zover dat ik niet meer in Rover zijn ogen durfde te kijken, omdat ik mij schuldig voelde dat hij ziek was. Als ouder wou ik dat ik dat had, en niet hij", aldus een geëmotioneerde Pedro.

Pedro wil in het programma ook zijn partner Evelien in de bloemetjes zetten. "Zij heeft dat erbij moeten nemen én mijn angst om hem kwijt te spelen. En zij heeft dat nooit als een optie gezien. 'Niks van, hij komt erdoor'."

Meer nieuws

Meer nieuws

.