Pauline De Vos maakt zich bijzondere bedenking over haar leven sinds relatie met Junior Planckaert
COS
Pauline De Vos maakt zich bijzondere bedenking over haar leven sinds relatie met Junior Planckaert
Foto: Instagram@devospauline

Pauline De Vos mag zich al zes maanden deel van de familie Planckaert noemen. Pauline kreeg in februari een relatie met Junior Planckaert.

Junior Planckaert ging in 'Junior op zoek naar de liefde' op zoek naar een vriendin en hij slaagde daar ook in. De klik met Pauline was meteen onmiskenbaar. Aan het einde van de rit was zij het ook met wie hij een toekomst zag.

Voor Pauline, die in Celles woont en in West-Vlaanderen als HR-consultant werkt, en Junior was het de afgelopen maanden zoeken naar hoe ze in elkaars leven zouden passen. De relatie bracht veel veranderingen met zich mee.

Hoe Pauline die ervaringen ervaart? "Eigenlijk superpositief", laat Pauline weten via Instagram Stories. "Ik heb al zoveel mooie momenten beleefd sinds we samen zijn. Ik kom op plekken waar ik anders nooit zou geweest zijn."

"Ik heb er niet alleen een lief bij, maar ook een geweldige familie waar ik superdankbaar voor ben", zegt Pauline. "Onze weekends zijn soms druk, maar we vinden een goede balans om alles te combineren."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.