Pauline De Vos heeft mooie boodschap voor Junior Planckaert op erg bijzondere dag
COS
Pauline De Vos heeft mooie boodschap voor Junior Planckaert op erg bijzondere dag
Foto: Instagram @juniorplanckaert

Het is vandaag feest bij de familie Planckaert. Junior Planckaert viert zijn verjaardag. De 'Château Planckaert'-ster mag 31 kaarsjes uitblazen.

Op Instagram Stories is Pauline De Vos er natuurlijk als de kippen bij om Junior Planckaert een gelukkige verjaardag te wensen. Dat doet ze met een reeks foto's van hun afgelopen anderhalf jaar samen. "Kleine jongens worden groot, 31 kaarsjes uitblazen vandaag", schrijft Pauline bij een foto uit de oude doos.

"Vandaag is het aan jou om veel pakjes open te doen. Vandaag dansen we op jou", schrijft Pauline. "Zo trots op jou. Op nog veeeeel leuke momenten samen en vele verjaardagen samen", vervolgt ze. "31 dikke kuskes voor jou", schrijft ze bij een recente foto uit Disneyland Parijs.

"Blijf doen waar je goed in bent en blijf vooral je leuke zelve", schrijft ze bij een foto in zijn rally-tenue. Die zal Junior een tijdje niet kunnen dragen. De 'Château Planckaert'-ster crashte vorige maand tijdens de Rally van Ieper. Junior brak daarbij een ruggenwervel.

"Wat ben ik blij met jou aan m'n zijde. Op zo'n dag mag ik jou ook eens extra bedanken voor alles wat je doet en voor wie je bent. Lief lief, laten we samen het leven vieren", aldus Pauline. Gelukkige verjaardag, Junior!

Meer nieuws

Meer nieuws

.